Karavany na prenajaom

Karavany na prenájom

KNAUS LIVE TRAVELLER 650 DG

Šesťmiestny priestorný autokravan vhodný pre celú rodinu. Je plne vybavený. Nechýba nič od chladničky až po LED TV. Zároveň má vzadu nosič na 4 bicykle či celkový úložný priestor do 550 kg. Stačí naň obyčajný vodičák, keďže automobil má pod 3,5 tony.

cena od:

149€ / deň

WEINSBERG CaraSuite 700 ME

Luxusný autokaravan ponúka 5 miest je maximálne vybavený. Inteligentné ovládanie kúrenia z mobilu či kontrola stavu plynu na diaľku je samozrejmosťou. Rovnako ako  2 x plochá TV so satelitom, či plne automatický solárny panel. Nechýba ani klimatizácia (2x) či nosič na bicykle.

cena od:

150€ / deň

KNAUS SKY 650 TRAVELLER2

KNAUS SKY TRAVELLER je karavan určený pre 6 osôb. Disponuje vysokou chladničkou a samostatným mrazakom. Samozrejmosťou je aj veľká šatníková skriňa. Jedná sa o jeden z najpriestranejších karavanov.

cena od:

140€ / deň

KNAUS SKY 650 TRAVELLER 3

Najžiadanejší typ karavanu – alkovňa. Svojim pevným lôžkom nad kabínou vodiča ponúka tú výhodu, že môžete spať bez každodenného prestavovania lôžka. Tieto karavany sú vyššie a priestoru je v nich oveľa viac ako v integrálnych a polo-integrálnych karavanoch. Sú to ideálne obytné autá pre rodinu.

cena od:

130€ / deň

WEINSBERG CaraOne 450 FU

Príves s celkovou hmotnosťou 1200 kg , a preto vám väčšinou stačí na šoférovanie vodičský preukaz skupiny B. Nerozhoduje ani skutočnosť či máte 6 alebo 13 pólovú zásuvku. So všetkým si poradíme .

cena od:

60€ / deň

WEINSBERG CaraOne 480 EU

Príves s celkovou hmotnosťou 1350 kg , a preto vám väčšinou stačí na šoférovanie vodičský preukaz skupiny B. Nerozhoduje ani skutočnosť či máte 6 alebo 13 pólovú zásuvku. So všetkým si poradíme .

cena od:

60€ / deň